анонс. В Івано-Франківську проведуть конференцію «РестоПрактики» про те, як зараз вести бізнес в Україні
Конференцію для ресторанного бізнесу «РестоПрактики» проведуть у грудні в Івано-Франківську, на території ревіталізованого заводу «Промприлад».
На конференції йтиметься про те, як зараз «живе та робить бізнес український ресторатор». Спікери розповідатимуть, як мотивувати свою команду, відкривати нові заклади під час війни, тримати фудкост в умовах інфляції та водночас допомогати ЗСУ і робити плани на майбутнє.

Програма заходу розрахована на два дні 15 та 16 грудня 2022 року. Серед спікерів – Ілля Сьомін [Tin Tin Food Spo, Pie Spot], Олександр Жиляєв [Ponchyk Boy] та Олександра Педченко [Coffee Records].
Лекцію також проведе Микита Вірченко, який після початку повномасштабної війни відкрив ресторан «Трипіччя» у Харкові.
«Обміняємось досвідом та дружніми обіймами. Згенеруємо нові ідеї. Буде навіть стендап», – додають організатори.
Подивитися повну програму та придбати квитки на захід можна за цим посиланням.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі
Обкладинка: «РестоПрактики»