Як мережа АЗК UPG змінює культуру харчування в дорозі
Не тільки заправити авто пальним, але й випити кави, смачно поїсти, підкачати колеса або скористатися іншими послугами — те, за що водії все частіше обирають сучасні автозаправні комплекси. І, здавалося б, у питанні комфорту тут вже нічим не здивуєш.
Проте національна мережа АЗК UPG пішла далі всіх, повністю перевернувши гастрономічні уявлення українців про харчування в дорозі. Уявіть, ви зупинилися поїсти, не відхиляючись від маршруту, і просто зараз для вас готує шеф-кухар на професійній кухні ресторану. Кожна страва з меню створюється з-під ножа з ретельно відібраних інгредієнтів.
Шефи запрошують!
На нових заправно-відпочинкових комплексах і тих, які відкрилися після реновації, компанія розвиває мережу ресторанів нового формату. Саме тут спритні руки професіоналів перетворюють свіжу яловичину на соковиту котлету для вашого бургера, картоплю — на хрумкі та ароматні деруни, а свіжі овочі з нового врожаю – на легкі та корисні салати.
Вишукана подача в порцеляновому посуді чудово підкреслює прагнення UPG створити для своїх клієнтів красиві та затишні моменти, наповнюючи енергією в подорожі.
Тож шефи ресторанів запрошують усю родину на:
- поживні сніданки
- ситні збалансовані обіди
- смачні та затишні вечері.
Страви легко взяти з собою — для вас їх бережно запакують у зручні бокси. Крім того, для гостей, які дуже поспішають, на вітринах закладів представлено широкий вибір спеціально продуманих пропозицій з експрес-меню.
Ще смачніше, ніж вдома!
Концепція мережі ресторанів продумана так, щоб кожен знайшов улюблене, а отже, почувався особливим гостем. Меню побудоване за принципом відтворення смачної домашньої кухні: страви, які відгукнуться у серці кожного українця. І йдеться не тільки про смак, знайомий з дитинства, але й про відчуття турботи у кожному моменті.
Для корисних і збалансованих сніданків чудовим вибором може стати омлет із кіноа та авокадо. Віддаєте перевагу рибним акцентам — спробуйте омлет з тунцем та авокадо.
Звісно, особлива увага у VIVO cafe й до страв з українською душею. Про тепло маминих рук вам неодмінно нагадають борщ з м’ясом, деруни з печерицями або сирники зі сметаною.
Незмінно у топі замовлень відвідувачів бургери від UPG. І абсолютно заслужено. Тут їх готують у різних варіаціях на будь-який смак, є навіть спеціальна пропозиція для дітей.
Поціновувачів естетики та вишуканих смакових поєднань не залишать байдужими й такі нові авторські страви, як ніжна качина ніжка чи яловичий рулет з локшиною або картопляним пюре.
Увага до деталей
Щоб кожна страва смакувала неперевершено, традиційно команда ресторанів робить акцент на якості та екологічності продуктів. А ще тут дуже уважні до дрібниць, адже знають, коли справа стосується приготування їжі, важливо все.
Саме тому на кухнях ресторанів впроваджено систему HACCP, яка попереджає будь-які ризики. В цьому також унікальність UPG, адже не кожен заклад з іменем може похизуватися такою відповідальністю.