Мы в соціальних мережах

Facebook

Showreel

Video

Папа Римський закликав католиків не дивитися порно

20:43:07

Папа Римський Франциск назвав сексуальне задоволення "Божим даром", але додав, що католики повинні уникати перегляду порнографії. Про це повідомляє  The Guardian.    За словами понтифіка, сексуальне задоволення "слід цінувати", але воно "підривається порнографією". Він також додав, що "задоволення без стосунків може породжувати різні форми залежності.   "Ми повинні захищати любов. Перемога в битві з хіттю може бути справою всього життя", - заявив очільник католицької церкви.    Зазначається, що тему сексу Папа Римський, ймовірно, підняв у відповідь на обурення прихожан книзі 1998 року Містична пристрасть: духовність і чуттєвість аргентинського кардинала Віктора Мануеля Фернандеса. Нині він обіймає посаду глави Дикастерії доктрини віри Ватикану. В одному з розділів книги кардинал описується різниця між чоловічим і жіночим оргазмами.  Нагадаємо, раніше Ватикану повідомив, що відтепер трансгендери можуть бути хрещеними батьками при римо-католицькому хрещенні, а геї та лесбійки - свідками під час вінчань. Водночас Святий Престол наголосив, що все ж таки вважає ЛГБТ гріхом. У 2020 році Папа Римський вже називав задоволення від їжі й насолоду "божественними ". 

РФ посилює штурми та авіаудари на фронті

20:18:22

За добу на фронті відбулось 114 бойових зіткнень, російські війська завдали ракетного та 48 авіаційних ударів, здійснили 38 обстрілів з РСЗВ. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в вечірньому зведенні в четвер, 18 січня. Ворог активно застосовує авіацію та квадрокоптери типу FPV, проводить штурмові дії за підтримки бронетехніки.   Протягом доби авіація ЗСУ завдала ударів по п'яти районам зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських загарбників. Підрозділи ракетних військ завдали ураження по пункту управління противника.   На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 18 атак росіян в районах населених пунктів Синьківка, Петропавлівка, Табаївка, Берестове Харківської області, де ворог намагався прорвати оборону. На Лиманському напрямку ЗСУ відбили 14 атак окупантів в районах Тернів, Ямполівки Донецької області та ще сім атак в районах Серебрянського лісництва, Білогорівки Луганської області, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону.   На Бахмутському напрямку підрозділи Сил оборони України відбили дві атаки противника в районі Богданівка Донецької області де ворог, за підтримки авіації, безуспішно намагався покращити тактичне положення.   На Авдіївському напрямку українські захисники відбили 22 атаки ворога в районах Новокалинового, Новобахмутівки, Авдіївки та ще - 14 атак в районах Первомайського та Невельського Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, безуспішно намагався прорвати оборону.   На Мар’їнському напрямку Сили оборони України продовжують стримувати росіян в районах Красногорівки, Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де окупанти 13 разів намагалися покращити тактичне положення.   На Шахтарському напрямку сили оборони відбили чотири атаки противника в районах західніше Старомайорського та південніше Урожайного Донецької області. На Запорізькому напрямку українські захисники відбили чотири атаки росіян в районах західніше Вербового та Роботиного Запорізької області.   Ворог не відмовляється від наміру вибити українські підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби противник здійснив 11 безуспішних штурмів позицій наших військ. Нагадаємо, минулої доби ЗСУ знищили 780 окупантів . З початку повномасштабної війни проти України втрати Росії становлять понад 373 тисяч військових.

Сина бізнесмена Гринкевича оголосили в розшук

19:49:12

Державне бюро розслідувань оголосило в розшук сина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича - Романа Гринкевича. Йому оголошено підозру в шахрайстві. Про це повідомила пресслужба ДБР в четвер, 18 січня.   Напередодні Гринкевичу, його сину Роману та ще трьом керівникам підконтрольних їм компаній, оголосили підозри .   "Вчора проводилися низка невідкладних обшуків, щоб знайти й затримати членів злочинного угруповання, в тому числі родича львівського бізнесмена. На жаль, його поки не знайшли, але підозра в шахрайстві та участі в злочинному угрупованні йому оголошена в установленому законом порядку", - розповіла радниця ДБР Тетяна Сапьян.   За її словами, сина бізнесмена оголошено в розшук.   "Якщо вам відомо про його місце перебування повідомляйте правоохоронним органам. Кордон він офіційно не перетинав", - додала вона.   Нагадаємо, наприкінці грудня 2023 року ДБР затримало одного з найбільших постачальників Міноборони - львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича. Він пропонував 500 тисяч доларів одному із керівників Головного слідчого управління ДБР. За це підприємець хотів "сприяння" у поверненні майна, вилученого у підконтрольних йому компаній в ході розслідування кримінального провадження.   ДБР порушило кілька кримінальних проваджень за фактом оборудок із закупівлями одягу та білизни для ЗСУ. Компанії львівського бізнесмена виграли 23 тендери на постачання Міноборони одягу на 1,5 млрд гривень. Міноборони розірвало договори, укладені з Гринкевичем. На майно сім’ї та підконтрольних компаній бізнесмена накладено арешт.  Серед арештованого майна - 17 об’єктів  житлової нерухомості, 7 об’єктів нежитлової нерухомості, 18 земельних ділянок, 9 автомобілів преміумкласу, частки в статутному капіталі на 14,73 млн грн; 12 одиниць зброї; 3 об’єкти інтелектуальної власності.

Український дрон долетів до Санкт-Петербурга

19:35:36

Безпілотник, який уночі уразив ціль у російському Санкт-Петербурзі, - українського виробництва. Про це заявив міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін у Давосі, передає Інтерфакс-Україна.   "Ми здатні виробити щось, що коштуватиме від 350 доларів за штуку, і щось, що полетить цієї ночі до Санкт-Петербурга. Це виготовлено в Україні. Так, цієї ночі ми влучили в ціль, і ця штука пролетіла рівно 1250 кілометрів цієї ночі", - сказав він. Нагадаємо, сьогодні вночі у місті Подольськ Московської області РФ пролунали вибухи . В Росії заявили про нібито збиття дрона, який летів в напрямку російської столиці.   Пізніше росіяни заявили про атаку безпілотників на Ленінградську область . Один з дронів нібито упав і вибухнув на території нафтогазової компанії Петербурзький нафтовий термінал.