Нове місце. «Курені» перезапустили найстаріший ресторан української кухні у Києві
«Курені» перезапустили найстаріший ресторан української кухні у Києві.
У закладі продовжать готувати традиційні українські страви, але з акцентом на здоровому харчуванні.
За меню відповідають Владислав Агрес і Ярослав Артюх (раніше працював у ресторані «Канапа»).
У закладі будуть використовуватимуть локальні суперфуди, а також чорноморську рибу, морепродукти, корінці – пастернак, селеру, корінь петрушки. Також у меню будуть продукти, які вийшли з широкого використання українців, наприклад, амарант.
У ресторані пропонують крем-суп із кропиви, вареники з кров’янкою, вареники з міксом із гречки та сиру, ліниві вареники з козиним сиром і соусом із кропиви. А також тушковані в темному пиві бичачі хвости, зоб ягняти (так зване «солодке» м’ясо) і стейк з яловичого серця. З десертів можна скуштувати львівський сирник, медовик або ж «торт сироїда».
Крім цього, у закладі готуватимуть безглютенові страви: замість звичайного борошна планують використовувати суміш борошна із клітковини подорожника та кукурудзи або ж з амаранту.
Також у «Куренях» діє фудкорт з окремим меню, де готують страви української кухні у форматі швидкої подачі.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Коли
12:00 - 22:00
Де
м. Київ
вулиця Паркова, 4
телефон
0676588951
Фото: «Курені»