Новини. У Токіо відкрили ресторан української кухні. Там працюють українці, які евакуювалися до Японії
У Токіо відкрили ресторан української кухні «Смачного». Там працюють українці, які евакуювалися до Японії, пише посол України в Японії Сергій Корсунський.

У закладі пропонують, зокрема, борщ, гречку та голубці.


«І нехай меню поки що маленьке, і все ще тільки починається, ми перевірили – борщ справжій, котлетки по-київські і голубці – смачнющі, відвідувачів повно», – написав посол.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
У вересні ресторан української кухні Mriya запустив у Лондоні шеф-кухар Юрій Ковриженко. Команда ресторану складається з українців, які вимушені були переїхати за кордон. Заклад працює у форматі нео-бістро з високою кухнею, але тут «відсутні пафос та «важкий люкс» в інтер’єрі та сервісі». Ми розповідали про меню та інтер'єр ресторану.
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі