Нове місце. Ресторан китайської кухні Hot Pot на Дніпровській набережній
Ресторан китайської кухні Hot Pot відкрили 18 грудня на Дніпровській набережній, біля River Mall.
Власники називають заклад «першою хотпотною України». Хотпот – це традиційна страва провінції Сичуань на основі бульйону, яку готують у спеціальному казані, що за принципом роботи нагадує самовар.

У ресторані Hot Pot гості можуть готувати хотпот самостійно прямо за своїм столом, у який вбудували піч та горщик для гарячих бульйонів. Ці столи привезли з Китаю. Над кожним із них є витяжка, щоб уникнути розповсюдження запахів їжі.
Як готувати хотпот
- Відвідувачам пропонуютьтри види бульйону на вибір (сичуанський, молочний грибний та з домашньої качки), які підігрівають в окремих секціях горщика.
- До бульйонів роблять заготовки із різних інгредієнтів (нарізані тонкими пластинками м’ясо, овочі, гриби, тофу, морепродукти, локшина, водорості, маленькі пельмені з різною начинкою та будь-що інше з меню).
- До готової страви додають соуси та спеції.

З меню
Молочний грибний бульйон – 130 грн
Свинячий балик – 105 грн
Креветка тигрова – 130 грн
Деревні гриби – 40 грн
Тофу смажений – 50 грн
Цзяодзи з креветкою – 130 грн
Рисова локшина – 25 грн
Устричний соус – 28 грн
Сет на двох «Всього по-трошки» – 1200 грн

У ресторані кажуть, що процес приготування та споживання хотпоту – одночасний та непереривний. Поки гості їдять готову страву, вони можуть готувати наступний хотпот з іншими інгредієнтами.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Hot Pot
Коли
12:00-23:00
Де
м. Київ
Дніпровська Набережна, 21
телефон
068 621 84 92