Новини. Ресторан Positano на Березняках знову увійшов до 40 найкращих піцерій Європи
Київський ресторан італійської кухні Positano увійшов до 50 найкращих піцерій Європи. Він посів 34 місце у рейтингу 50 Top Pizza Europe.
Заклад розташований на лівому березі в ТЦ Silver Breeze (проспект Павла Тичини, 1-В).
Positano входить до ресторанів Fozzy Groupу. Кухню закладу очолює бренд-шеф мережі «Сільпо» Марко Черветті. Основу меню створив Марко разом з піцайоло Енцо Коччею з Неаполя.
У закладі подають традиційні та авторські піци, які готують у дров’яній печі від майстра Стефано Феррара, пасту фреска, закуски, основні страви й десерти та карту натуральних італійських вин.
Рейтинг 50 Top Pizza складають на основі оцінок інспекторів гіду, які відвідують піцерії в Італії та по всьому світі. Основні критерії оцінювання: якість піци, сервіс, інтер’єр, обслуговування, барна та винна карти. Автентичність піцерії до уваги не беруть, однак зважають на використання локальних і сезонних інгредієнтів.
У 2020 році Positano також посів 34 місце у рейтингу 50 Top Pizza Europe, у 2019 році – 30 місце.
Раніше ми розповідали, що Positano включили до рейтингу найкращих піцерій Європи за версією видання Big 7 Travel.
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі
Фото: Positano