Нове місце. Дайнер із авторською шаурмою Nunu на Центральному вокзалі
Дайнер Nunu із авторською шаурмою почав роботу на Центральному залізничному вокзалі в Києві, у приміщенні кав'ярні One Love Coffee.
Шеф-кухар і засновник Nunu Юрій Нікітюк (колишній шеф Wine Love, співзасновник Once Upon A Time) відмовився від традиційного міксу капусти й мʼяса з вертеля, каже команда: «Так зʼявилася шаурма з томленою свининою, овочевою сальсою та горіховою тхіною. Мʼясо для неї готують протягом 10 годин, після чого смажать так, аби воно завжди було ніжним та соковитим».

У меню Nunu на Центральному вокзалі є два види шаурми (зі свининою та з куркою), а також салати і лаваш-роли. Лаваш та соуси до шаурми – власного виробництва.
Із напоїв пропонують айран із зеленню та безалкогольний коктейль Virgin Mery.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Коли
12:00-21:00
Де
м. Київ, Вокзальна площа, 1
Nunu на Центральному вокзалі – другий дайнер Юрія Нікітюка. Першу локацію на Позняках відкрили у серпні 2022-го. Окрім авторської шаурми, там готують йогурт з горіховою тхіною, бабагануш та інші закуски.
На Центральному залізничному вокзалі в Києві вже працюють Milk Bar, One Love Coffee та Idealist. Крім того, планують запустити фудкорт, де будуть представлені «відомі мережі закладів харчування». Редакція The Village Україна спілкувалася про ці плани та оновлення іміджу з представниками «Укрзалізниці».
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.