Новини. Євген Клопотенко відкрив у Львові концептуальний попап-бар «Інші. Бар»
Український шеф-кухар Євген Клопотенко відкрив у Львові концептуальний фермерський попап-бар «Інші. Бар». Заклад запрацював у приміщенні бістро «Інші» на Соборній площі.

Подають алкогольні коктейлі з овочів і фруктів, аби сприяти розвитку і популяризації фермерських продуктів серед українців. Це коктейлі на основі пшениці, вʼяленого гарбуза і кропу, квашених огірків і фермерських суниць.
«Приміром, в’ялений гарбуз ідеально пасує бренді, мариновані огірки набувають нового смаку в поєднанні з джином, а українська пшениця в основі напою з віскі миттєво розриває рецептори», – пояснює Євген Клопотенко.



До напоїв подають сети українських закусок: білково-горіхові чипси з буряком, беконом і копченим крем-сиром, лемішки (борошняна каша) з корицею, сирним мусом і яблучним соусом, а також картопляний чипс із фореллю, петрушкою і огірком.
В оздобленні інтерʼєру використали сіно, мішковину й свіжу городину. Напої подають у «незвичних концептуальних келихах» задля повного занурення в атмосферу. У закладі показують старі документальні й художні фільми.

Коли
18:00-22:00
(четвер, пʼятниця і субота)
Де
м. Львів
Соборна площа, 2
телефон
097 337 9356
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Читайте на The Village Україна інтервʼю з шеф-кухарем Євгеном Клопотенко про війну за борщ, український фастфуд та шкільне харчування.
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі