Новини. Український бар-менеджер Дмитро Шовкопляс відкриває бар у Маямі
Український бар-менеджер Дмитро Шовкопляс, який раніше працював у київському Parovoz Speak Easy, відкриває бар Medium Cool у Маямі.
Шовкопляс разом із власниками бару розробляє коктейльну карту закладу, в якій будуть поєднані класичні та фірмові коктейлі.
«У власників з’явилась ідея відкрити щось нове, бо вони розуміють, яка тут публіка і які у них очікування. Була ідея створити щось на кшталт коктейльного лаунжу. Оскільки [у Маямі] важливий музичний фактор, якісна музика та живі виступи, власники вирішили поєднати ці концепції у невеличкому закладі і створити такий свого роду заклад з музичним наповненням, коктейлями і якісним обслуговуванням», – розповідає The Village Україна Дмитро Шовкопляс.
«Лаунж-бар розташований в готелі Gale South Beach Hotel на нижньому поверсі. Це буде невеличкий підвальний бар на близько 100 гостей, який буде відчиняти двері о 18:00, а після 23:00 переходити на [режим із великим потоком]», – каже Шовкопляс.
Коктейльна карта закладу включає і класичні, і фірмові коктейлі: «Робимо акцент на класику і маємо 30 фірмових коктейлів. Це квінтесенція різних смаків в поєднанні з різними коктейльними базами та алкоголем. Нічого складного, але довго працювали над балансом коктейлів: щоб це було зручно у приготуванні, але якісно і дотримувалися високі стандарти».
Основну ідею створював співвласник та креативний директор закладу Нарен Янг, який свого часу працював у барі Dante у Нью-Йорку, що у 2019 році очолював міжнародний рейтинг барів The World's 50 Best Bars.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Дмитро Шовкопляс став першим українцем, який увійшов у топ-100 найвпливовіших людей барного світу і також до рейтингу британського журналу про напої Imbibe, який визначав 75 людей, які зможуть сформувати світ напоїв у 2023 році.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.