Нове місце. Red Ice Bar з посудом із льоду на Подолі
Red Ice Bar відкрили на Набережно-Хрещатицькій поблизу Поштової площі.
«Основна концепція закладу – це лід. Він всюди. Ми подаємо алкоголь в льодяних чарках, а їжу в льодяних тарілках. А на столах стоять заморожені квіти», – описують власники закладу.
У закладі готують страви з м'яса та морепродуктів: холодні закуски, супи, основні страви. Є також гриль меню, десерти та коктейльне меню.
у меню:
Карпаччо з восьминога – 435 грн
Карпаччо з в'яленої качки з печеним яблуком – 170 грн
Салат з печеними овочами та копченою перепілкою – 250 грн
Фондю – 200 грн
Томатний суп з фрикадельками – 220 грн
Хвіст морського вовка з рисом та грибами – 390 грн
Восьминіг з духмяною картоплею – 450 грн
Груша у вині з фісташками – 190 грн
Коли
12:00-22:00
Де
м. Київ
вулиця Набережно-Хрещатицька, 10
телефон
093 77 89 427
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.