Новини. «Укрзалізниця» тестує меню десертів від Milk Bar у потязі з Києва до Хелма
«Укрзалізниця» тестує меню десертів від Milk Bar у потязі «Київ» – «Хелм» (№23/24).

Під час тестування в потягах можна буде спробувати брауні, шоколадне та арахісове печиво і пряники. Солодощі вже доступні на цьому маршруті.
«Уперше якісні десерти від українського виробника стануть доступними в поїздах «Укрзалізниці», – коментує перевізник.

Засновниця Milk Bar Анна Козаченко розповіла The Village Україна, що заклад пишається такою колаборацією: «Укрзалізниця» зараз lovemark для всіх, і їхній рівень енергії та швидкість змін вражають та захоплюють. І оскільки, познайомившись із командою, ми зрозуміли, що в наших компаніях схожі цінності, вирішили об’єднатися, аби зробити перебування пасажирів в потягам ще комфортнішим і смачним. Milk Bar — це завжди про якісний продукт. Ми не використовуємо жодних стабілізаторів та хімічних елементів, тому якісні солодощі тепер можна скуштувати і в потягах».

Вона додала, що Milk Bar адаптуватиме продукцію під час пілотного проєкту, щоб усе вийшло «логістично правильно» та зручно.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
У приміщенні Центрального залізничного вокзалу Києва відкрили корнер із десертами Milk Bar, а також заклади мережі кав’ярень One Love Coffee та Idealist. Редакція The Village Україна розпитала в закладів і представників «Укрзалізниці» про рішення відкрити кафе на вокзалі та зміну іміджу «УЗ».
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі
Обкладинка і фото: «Укрзалізниця»